Ett sommarprat 2020

Teater Tribunalen ordnade en serie alternativa sommarprogram i år. Men programmen fick inte heta ”sommarprat” av upphovsrättsliga skäl. I sista stund döptes de om till ”mittårsrapporter”. Mitt bidrag handlar om mina föräldrar och den tid de levde i. Pappa kom från överklassen i Finland, mamma från landsbygdsproletariatet i Jämtland. Hur möttes de? Det var på sitt sätt en historisk händelse. Mycket musik spelar jag också. Allt från en tidig James Brown till morfars djävulspolska.

Programmet går att lyssna till på Tribunalens hemsida, Spotify, Podcaster, Soundcloud eller Acast.

 

TIPSA GÄRNA DINA VÄNNER!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

En kommentar

  1. Det här var ett kul grepp, kunde du gott göra fler gånger.

    Pratet gav också en intressant inblick i din bakgrund som länge har intresserat mig då jag håller dig för att vara en av de absolut vettigaste personerna på vänsterscenen sedan Blå Tåget/Gunder Hägg som var våra husgudar när det begav sig.

    Tack förövrigt för alla intressanta betraktelser genom åren!

Kommentarer är stängda.